Beste fietsgroepers, Het duurt wel erg lang met die Corona..๐Ÿคจ Nog steeds zijn de terrassen dicht en ook de wc's. Dat is een handicap, vooral nu het binnenkort prima fietsweer wordt. Natuurlijk kan iedereen ook individueel fietsen en dat wordt denk ik ook volop gedaan. We moeten dus wachten op de open terrassen en wc's om weer te kunnen fietsen in groeps verband. 

We houden elkaar op de hoogte en hopen op een goed fiets saisoen deze zomer.๐Ÿ™‚

Beste deelnemers aan onze fietsgroep. Na de aankondiging van de (opnieuw) ingrijpende maatregelen van het kabinet i.v.m. Corona zien we onze mogelijkheden voor gezamenlijk fietsen verder krimpen. Net nu het best mooi weer is en wordt. In het verleden hebben we vaak ook in de herfst en winter kunnen fietsen. Als jullie het ermee eens zijn, dan gaan we de routes voorlopig voor de rest van dit jaar opschorten. We hebben nu alweer een jaar zonder ongevallen of pech onderweg achter de rug. Complimenten aan de deelnemers! Natuurlijk volgen we de ontwikkelingen en blijven individueel fietsen. Het blijft gezond in de buitenlucht... Blijf gezond allemaal...

05.11.20.  Bij gunstig weer gaat de route via Seldensate naar het Aa dal en verder de Berlicum route. Bij modderig weer slaan we via de fietsbrug over de Willemsvaart en allemaal verharde wegen richting Esch en Vught terug.

22.10.20. Vandaag geen route wegens regen.

15.10.2020. Zou het dan toch nog een keer lukken de hele Oss route via Vinkel terug te rijden?

We hopen, zoals altijd op gunstig weer...

Op 8. Okt. gaan de route Oss doen, bij goed weer. We hopen dat het dan wél goed weer is...๐Ÿ‘

 

Dit was de natste route van dit jaar.. met z'n 7 enen goed nat..๐Ÿ˜ 

Morgen, 1 Oktober wordt geen best weer verwacht. Maar als het om 13.00 uur droog is en geen forse regen wordt aangekondigd gaan we toch fietsen. Het wordt dan een afwisselende route Oss.

We hopen dus het beste!๐Ÿ™‚

Deze route is niet door gegaan, forse regen..๐Ÿ˜ 

24.9.2020. gaat Sietse de route doen. Wij zijn dan op Rügen, noord oost Duitsland. Hopelijk is het dan ook nog zo mooi weer als nu, zodat jullie een mooie route kunnen doen. Veel plezier allemaal.